3.2.2016

Virtuaalipäivitys #1

Kyllä näistä pätkäkorvista huomaa, kuka on kukakin... Mopo aina yhtä vilkas, eikä millään malttais nukkua - Karvakasa ja sen ilmeet, oikee sylivauva - Jumbo on Jumbo sen jättikorvilla.

Pitihän niistäkin selittää. 

Mutta nyt niihin virtuaalisiin>

Perustimpa sitten suokkikasvatustallin, piirroshevosilla. Jatkan siellä siis pelkillä piirroskonimuksilla, rodut vaihtelee suurestikin. Tällä hetkellä shettis, vladimirintyöhevonen, welshD ja suokkeja tallissa. Kunhan saadan tuo Syrjälän tila valmiiksi kavereiden kans ni saan siirrettyä "muukalaiset" tallista. (; Sen kasvatustallin nimi on siis Marmore, kasvatusliitteet Marmoren tai Marmorinen. Sivuille pääset tästä. Jos tätä nyt joku kasvattaja sattuu lukemaan niin saa kysyä yhteistyötä. c: 
Tilailen samalla luonteita tallin hevosille, palkaksi voin kirjottaa 200. sanan valmennuksia tai piirtää kuvan hevosestasi.

Sössöilemään en ole päässyt, ja melkeen hävettää. :') 

Peleihin liittyen>

Saimpa järkättyä Amanogawan foorummi talliropenkin! :D Amankin peli on edistynyt. :3 Hyvin siis menee.

Tässäpä linkkejä hevosiin, jos jotkut tahtovat stalkkia. Tosiaan, luonteenkirjoittajia etsiskelisin. :3 Voin piirtää jonkinmoisen kuvan eläimestäsi/vrthevosesta/-ponista tai muusta, tai jos omistat itsekin virtuaalitallin, voin kirjoittaa hevosillesi 200. sanan valmennuksen. c: Lisäinfoa sitten Marmoren viekussa yksityisellä, eks' je?

Marmorinen Paroni, suomenhevonen, ori

Marmoren Leijonamieli, suomenhevonen, ruuna

Rhuddem Deryn Tref, welsh sektio D, tamma

Loppujen konimusten sivut vielä kesken.