17.7.2016

Hellurei, täältä hiljaisuudenhaudalta

Jep, kuollut mikä kuollut niin virtuaalitalleille, roolipeleissä kuin sössössäkin. Olenhan edes yrittänyt käydä klubitapahtumissa yms., mutta virtuaalitalleilu on hiipunut täysin. :'D Pelailu virtuaalikoneilla ja talleilla ei ollut enään mieluista, kun kaikkialta pommitetaan kaikesta. Kokoajan. Ei rauhaa sitten mistään. Sössö ollut "hitusen" hermoja raastavaa huonon netin takia.

Mutta hei,
oonhan mä sentään saanut jotain tehtyä, vielä VIRTUAALIMAAILMASSA. Huhhuh. Toki, sekin sössöön liittyen, nimittäin: Star Stable Onlineen pohjautuva virtuaalitalli Heroic Brotherhood. Mistä idea? Not so sure anymore. Jaksanko ylläpitää loppuun asti? Hell yes. Tästä lisää omassa postauksessaan. ;)
Myös piirrostallia yrittänyt väkertää, ilman sen suurempaa tulosta. Joo, pari hevosta piirretty lisää, mutta tekstejä puuttuu vielä liikaakin. Syrjälä tuntuu olevan sellainen "ikuisuusprojekti", joka ei ikinä tule valmiiksi asti.

Star Stable Online? Toimii, käyn päivittäin molemmilla. Netti yhä syöpää, kuten aina, mutta koneen kanssa vähemmän ongelmia. Ymmärrämme toisia paremmin.♥ #Loner

Howrseilu kuollut, tilalle astunut Horseworldonline.net. Tykkään pelistä, sillä se on realistisempi, eikä juttu ole niin vakavaa ja peliin pääsee mukaan helpommin. Peliä ei ole suomeksi, joka ei ole minulle ongelma. Suosittelen peliä. Liity linkin kautta.  ;)